Snapback bedrukken

Snapback-petten zijn de perfecte keuze voor vrijetijdskleding. Draag er een om je liefde voor muziek, sport of gewoon omdat te tonen! Met een pet ben je altijd in stijl!

Snapback met eigen tekst, foto of logo

Als je een nieuw fashionstatement nodig hebt, zoek dan niet verder dan snapback. Het ultieme modeaccessoire voor de hardwerkende persoon, dit one size fits all kledingstuk van hoge kwaliteit zal zeker zowel verlichting als stijl bieden. Stevig vast met vier plastic drukknopen, het is supercomfortabel en uitstekend om haar uit je gezicht te houden wanneer dat nodig is.

Wat is een snapback?

De snapback is een eenvoudig model pet dat uitstekend geschikt is voor het aanbrengen van prints, logo’s en teksten. De prints zijn vaak geïnspireerd op de Amerikaanse geest. Een snapback cap staat voor vriendschap, mode en plezier. Het is een manier om je persoonlijkheid te definiëren en je artistieke kant de ruimte te geven.

De Snapback is een modeaccessoire dat ontworpen is om iedereen die van street fashion houdt aan te spreken. Je kan er een foto, tekst of logo op bedrukken.

Snapbacks zijn de populairste hoeden ter wereld! Ze hebben zich ontwikkeld tot een mythe onder de hoofddeksels. De naam komt van de manier waarop de pet aan de achterkant sluit. In het Engels betekent “Snap” snaps en “Back” in deze taal staat voor achterkant, waar de verstelbare sluiting van kleine gaatjes en “snaps” zich bevindt.

De Canadese hoed is hard op weg een mode-essential te worden. De Canadese hoed is gemaakt van wol en is verkrijgbaar in verschillende stijlen!

Scroll naar top