Snapback bedrukken

Snapback printen is een populaire trend. Laat je snapbacks op maat bedrukken met je eigen ontwerp of logo.

Wat is een snapback cap?

Een snapback is een soort hoed met een stijve rand en een platte bovenkant. De voorkant van de hoed klikt naar beneden, waardoor deze kan worden aangepast aan verschillende hoofdmaten. Snapbacks zijn vaak gemaakt van wol of acryl en zijn populair bij zowel mannen als vrouwen. Ze worden het meest gezien in sportieve of hiphopstijlen.

Snapbacks bestellen

De officiële snapcap, vaak bekend onder de term “voornamelijk” vanwege de vaste, rechte kliksluiting aan de achterkant. Nu bekend om zijn opgerolde, platte container. Robuust, sportief, klasse, populair bij jong en oud. Snapcaps worden vaak gebruikt tijdens sportgames, maar worden ook in veel landen bewonderd, of het nu gaat om modeaccessoire of genre.

Waar je op moet letten als je snapbacks ontwerp

Heb je je favoriete model gevonden? Als dat het geval is, let dan op het aanbod van panelen en de frontvoering. De frontvoering geeft aan of de panelen, of de panelen aan de voorkant gevoerd zijn (en dus duurzamer). Wil je een pet op de voorkant bedrukken? Een five-panel cap is hiervoor ideaal, omdat er geen naden in het midden zitten.

Petten met logo?

Eerlijk is eerlijk, het heeft meer effect als je een pet bedrukt met je eigen naam en logo, of die van je bedrijf. Zo blijf je door de jaren heen constant openhartig op straat, in de sportschool, in de voetbalbooster, in het openbaar vervoer, enz. Bovendien is een pet een fantastisch promocadeau dat je blijft geven! En het gelukkige is dat het bedrukken van doppen een gemakkelijke taak is.

 

Onze reviews

4.8/5
Alexander
Read More
Mijn echtgenoot vond het erg leuk om te krijgen.
Jana
Read More
Zeer snelle levering en goede kwaliteit van het product!
Hedwig
Read More
De dag na de bestelling was het product al geleverd. Ik was heel blij met de snelle levering. Ik was bang dat de kleine tekening op de sokken misschien niet zo duidelijk zou zijn, maar het was echt haarscherp. Heel blij mee.
Ayron
Read More
Goede kwaliteit ! Snelle levering
Susan
Read More
Echt heel leuk om cadeau te doen
Previous
Next

De grootste petten leverancier van Nederland

Vragen? Stuur een mail info@creativeshops.nl

Maa - vrij 09.00 - 18.00 Zat-zon alleen online

Vraag een offerte aan via ons formulier.

Winkelwagen
Scroll to Top