Pet bedrukken

Als je aan een pet denkt, is het eerste dat in je opkomt het materiaal waarvan het is gemaakt. Caps kunnen van verschillende materialen worden gemaakt, maar verreweg de meest populaire optie is katoen. Katoenen petten zijn zacht, ademend en comfortabel. Ze hebben ook de neiging om goed te matchen met een breed scala aan outfits.
Een ander populair type pet is de snapback. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben deze petten drukknopen aan de achterkant waarmee je de maat kunt aanpassen aan je hoofd. Deze stijl van pet is vooral populair bij hiphopfans en atleten.
Of je nu op zoek bent naar een katoenen pet of een snapback, er zijn genoeg leuke opties online beschikbaar. Zoek eenvoudig naar “cap printing” en u zult tientallen websites vinden die aangepaste afdrukservices aanbieden.

Onze reviews

4.8/5
Alexander
Read More
Mijn echtgenoot vond het erg leuk om te krijgen.
Jana
Read More
Zeer snelle levering en goede kwaliteit van het product!
Hedwig
Read More
De dag na de bestelling was het product al geleverd. Ik was heel blij met de snelle levering. Ik was bang dat de kleine tekening op de sokken misschien niet zo duidelijk zou zijn, maar het was echt haarscherp. Heel blij mee.
Ayron
Read More
Goede kwaliteit ! Snelle levering
Susan
Read More
Echt heel leuk om cadeau te doen
Previous
Next

De grootste petten leverancier van Nederland

Vragen? Stuur een mail info@creativeshops.nl

Maa - vrij 09.00 - 18.00 Zat-zon alleen online

Vraag een offerte aan via ons formulier.

Winkelwagen
Scroll to Top